Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Sa Pobla acull la mostra de teatre infantil Albopàs 

Aquesta setmana el Festival Albopàs ha posat en marxa la segona edició de la mostra de teatre escolar, l’Albopàs Petit. Un esdeveniment fruit dels tallers organitzats per Ovnipresents, Mutis Teatre i l’Ajuntament de Sa Pobla, que es duran a terme a Sa Congregació. 

Dilluns passat i avui mateix es van dur a terme les dues primeres representacions, amb La Sospita està Servida, una extraescolar del CEIP Llorenç Riber grup A, i De què fa gust la lluna?, a càrrec del grup infantil del CEIP Llorenç Riber. 

Divendres a les 20h es representarà la sàtira Metge a Garrotades, a càrrec del Grup de secundària de sa Pobla, i divendres, 17 de juny, a les 19h, el grup B de l’extraescolar del CEIP Llorenç Riber duran a terme El màgic d’Oz.

Diumenge serà el torn del Grup d’adults de teatre de sa Pobla, que representaran “Un tast”, del Tricicle. Per concloure, el dimecres 21 de juny, a les 20h, el Grup de primària de sa Pobla durà a escena Alícia al País de les meravelles

D’igual forma, el diumenge 18 de juny, a les 19.30h, es farà l’entrega de premis Jove Cronista d’Albopàs 2023, i la crònica guanyadora es publicarà dia 23 de juny al pròxim número de la revista Sa Plaça.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'