Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Sa Pobla enceta la 23a edició del Crestatx Poètic dedicat al cinema

La vetllada poètica per excel·lència de l’estiu mallorquí retrà homenatge al productor, realitzador i guionista Cesc Mulet

La poesia es dona mà amb el cinema, la dansa i la música en la celebració de la 23a edició de Crestatx Poètic, just a l’avantsala de les festes de Santa Margalida i Sant Jaume. Aquesta és una de les activitats principals de l’Aula Poètica de la Fundació Musical ACA, sota l’impuls de Toni Gost, Curro, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de sa Pobla, la Parròquia de Sant Antoni Abat, sa Negreta i el col·lectiu del Cap de Bou de Talapi.

Enguany, el tret de sortida es donarà aquest divendres 7 de juliol a les 20.00 h, a Can Planes – Espais d’Art i Cultura amb la presentació del curtmetratge Carbón, de Cesc Mulet i del dibuixant Max. De fet, l’actual edició homenatjarà al guionista, realitzador i productor de La Perifèrica, Cesc Mulet.

La vetllada poètica d’enguany es durà a terme el dimecres 12 de juliol a l’ermita de Crestatx a les 22.00h. Enguany, el cartell es presenta amb l’espectacle “Danses de les aromes del fonoll” de Felip Caldés i Margalida Llabrés; els poemes musicals d’Antònia Monroig, David Delgado i Emili Sánchez-Rubio; la “Bifonia del vers‘ del duet Jansky, format per Laia Malo i Jaume Reus.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'