Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Sa Pobla repeteix el cicle Collita Negra del 30 de març al 2 d’abril

Fa aproximadament un any, l’Ajuntament de sa Pobla presentava Collita Negra, una proposta lúdica- cultural que tenia com a principal objectiu facilitar una aproximació a l’univers noir des de l’òptica poblera, a més de “connectar amb l’efervescència que viu el gènere negre a tots els nivells en el nostre país i, d’una manera molt especial, dins l’àmbit lingüístic català, on la narrativa negra està assolint un grau d’excel·lència molt notable”, destaca el regidor de Cultura, Antoni Simó Tomàs, impulsor del projecte i d’aquesta segona edició que es durà a terme des del 30 de març al 2 d’abril.

En sintonia amb aquest objectiu, la segona edició de Collita Negra, explica el regidor, té com a eix central l’homenatge a un escriptor cabdal dins el gènere negre (l’any passat aquest homenatge va recaure en l’escriptor Antoni Serra, pare literari del detectiu Mosqueiro). Enguany serà Andreu Martín i Farrero (Barcelona, 1949), destacat i prolífic escriptor català, reconegut per públic i crítica com una vertadera autoritat en el camp de la novel·la negra.

Entre altres novetats dins aquesta segona edició cal destacar les peces teatrals que obriran i tancaran el cicle. Així s’encetarà el dijous 30 a les 19,30h amb una representació que començarà davant l’Ajuntament i es clourà a la Clínica de cas Paraire. Durant els 4 dies hi haurà la presentació de les darreres novetats editorials per part dels seus autors (Dora Muñoz i Miquel Àngel Alzamora). La conferència ‘Els sons del crim’ a càrrec de Joan Carlos Palos. I es clourà el cicle amb teatre  i vi de bellnou a la Clínica de cas Paraire amb l’obra ‘El Sommelier’ dirigida per Toni Albà.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'