Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Sant Pere al Port d’Alcúdia amb aromes de mar i camomil·la

El nucli costaner d’Alcúdia enceta les festes en honor del seu patró, Sant Pere. Aquest cop són els pescadors i mariners que, juntament amb les seves famílies i l’Ajuntament, és bolquen per retre-li honor. Enguany retorna la processó dels pescadors, tant a peu des de la parròquia fins el Moll de Pescadors, com amb les barques fent un recorregut per dins el Moll, amb els vaixells de pesca i altres que els acompanyen ben engalanats.

Aquest és un dels actes més esperats de les festes del Moll, igual que ho és la recollida de camomil·la per la festa de la Victòria, un altre indret singular i molt estimat pels vilatans alcudiencs.  Ara és temps de camomil·la i si la saladina de la mar deixa el seu particular aroma que s’impregna a la pell, la camomil·la de la muntanya de la Victòria, recollida amb esment i entregada als feligresos amb molta cura, activa l’olfacte, a més d’alegrar la vista. Alcúdia comença a gaudir de vells aromes.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'