Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Torna el cicle de conferències Inca Bussines

Demà dimarts, 28 de març, comença la 11a edició de Inca Bussines, un cicle de conferències dirigides al món empresarial i a l’emprenedoria.  

Laura Baena, fundadora del Club Malasmadres al 2014, durà a terme la xerrada “Malasmadres, la renuncia no és la solució”, al Casal de Cultura d’Inca, a partir de les 19.30 hores. Baena és una creativa publicitària i comunicadora, reconeguda per desmitificar la maternitat i acabar amb el model social de mare perfecta, donant veu a una generació de dones que lluiten per una maternitat real, sota el lema “jo no renuncio”. Una vegada acabada la xerrada, Baena atendrà els assistents i signarà exemplars del seu llibre. 

Dia 20 d’abril, a les 19 hores, es celebrarà una taula rodona al Centre Bit Raiguer, enfocada al “Turisme sense platja”, tractant temes com els distints atractius que poden oferir les destinacions sense platja, com la gastronomia o el patrimoni, i com es pot fomentar aquest tipus de turisme. 

El següent dimarts, 25 d’abril, Meritxell Bautista realitzarà una reflexió en clau femenina sobre l’èxit en la seva trajectòria professional. 

Per tancar el cicle, José Luis Izquierdo, conegut com Mago More, oferirà l’11 de maig, una conferència per aprendre a introduir imaginació, innovació i creativitat en els processos de producció per millorar en competitivitat. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'