Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Torna el Festival de Teatre de Teresetes de Mallorca en la seva 25a edició

Aquesta setmana es celebra la 25a edició del Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca. 

Avui es comencen les primeres funcions a pobles com Alcúdia i Sineu, que continuaran al llarg dels pròxims dies a tots els pobles de la contrada i a Ciutat. 

La Mostra va néixer al 1999, amb l’objectiu de promocionar i divulgar les darreres i més representatives propostes escèniques de teresetes amb el públic illenc.

El gruix fort del festival es celebrarà a Palma, amb més de 30 representacions repartides entre quatre dies, a més de tallers i instal·lacions ubicades a  la Plaça Major. Però arreu de l’illa també es duran a terme espectacles de teresetes, com a Pollença, Muro, Costitx o Santa Margalida, entre molts altres. Gran part dels actes són gratuïts, tot i que alguns dels espectacles, per qüestió d’aforament, necessiten reserva prèvia.

En el marc del Festival, es celebren les Jornades Professionals i una Masterclass, en un espai on els programadors nacionals i internacionals podran establir un contacte directe amb les companyies que participen de la mostra. D’igual forma, una altra activitat organitzada pel festival són les teresetes socials, que volen apropar aquest tipus de teatre a persones amb risc d’exclusió social i discapacitat.

En total, aquest any participen del festival vint-i-sis companyies, tant locals i nacionals, provinents de València o Castella i Lleó, i internacionals, que arriben des de França, Hongria o Itàlia.

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'