Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Torna l’obra ‘Mori el mal govern’ a la plaça Vella de Pollença

Aquest cap de setmana, els dies 27, 28 i 29 d’octubre, la plaça Vella de Pollença tornarà 501 anys enrere per acollir l’obra teatral Mori el mal govern, una idea i text original de l’historiador pollencí Pere Salas, i direcció i dramatúrgia de Joan M. Albinyana.

Aquesta representació recupera i reviu el Dia de la Destrossa a Pollença, uns fets del moment històric de la Germania viscuts des de la Part Forana. A més, cal remarcar que aquestes sis funcions seran la darrera oportunitat per gaudir de l’obra.

L’obra barreja el teatre professional amb l’amateur, per tant, hi podrem trobar tant actors professionals, com Toni Adrover, Jaume Calafat, Marta Cuesta, Carme González i Pedro Mas, com intèrprets secundaris que, a més, són veïnats de Pollença, com Ángel Flete, Josep Luís Reig, Jordi Palau-Ribes, Guillem Ramon, Roser Riera, Natàlia Sabater, Joan Vadell i Joana Vanrell. També comptarà amb la participació d’extres i figurants del municipi.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'