Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’Ajuntament d’Alcúdia presenta el centenari de les excavacions de Pollentia a la FITUR

El Batle Domingo Bonnín, la regidora de patrimoni, Bàrbara Rebassa, i el de Turisme, Josep Cladera, han presentat avui migdia a l’estand de les Illes Balears de la FITUR els tres esdeveniments vinculats al turisme que tindran lloc a Alcúdia aquest 2023. El primer esdeveniment que s’ha presentat ha estat la onzena edició d’Ironman 70.3 Mallorca, que es celebrarà dia 13 de maig, i la sisena edició del Mallorca Love MICE, que es durà a terme a l’Auditori de dia 10 al 12 de març.

Bàrbara Rebassa a presentat el centenari de les excavacions de la Ciutat Romana de Pollentia, amb la presència de Miquel Àngel Cau, co-director de les excavacions, amb l’objectiu de continuar donant a conèixer el patrimoni arqueològic i històric, així com la importància de la ciutat dins la Mediterrània. Rebassa, com a presidenta del Consorci de la ciutat romana de Pollentia, ha explicat que es preparen un seguit d’actes i propostes de cara a l’any 2023 i 2024, defensant que Pollentia és un referent del turisme cultural i patrimonial. 

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'