Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Alaró anuncia que tendrà acabat el Centre de Dia a finals de 2024

L’empresa llosetina Obras y Promociones Comas serà l’encarregada de dur a terme la construcció del Centre de Dia d’Alaró, que té un pressupost d’1 milió euros. Aquesta proposta d’adjudicació es va aprovar al ple amb els vots favorables del PP i del PSOE, mentre que Més es va abstenir. El termini d’execució de les obres és de 18 mesos i l’Ajuntament anuncia que podrà estar acabat per octubre de 2024.

El nou centre es construeix en un solar de 450 metres i oferirà 25 places. L’equip de govern assegura que ja té prevista una ampliació per ubicar-hi un habitatge tutelat i també les dependències de l’àrea de Serveis Socials.

El batle, Llorenç Perelló ha indicat que “mantenim el nostre compromís per fer realitat aquest equipament social el més aviat possible. Ara que ja tenim l’empresa responsable farem tot el possible perquè es compleixin els terminis d’execució i els alaroners que ho necessitin puguin usar aquest servei com abans millor”.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'