Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Alcúdia cedeix al Govern el solar per fer-hi l’escola d’Hoteleria

La consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, han signat davant notari la cessió dels terrenys per a la construcció del futur Centre Integrat de Formació Professional d’Hoteleria i Turisme al municipi, a un acte al qual també han assistit els consellers de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i d’Educació i Formació Professional, Martí March.

La parcel·la on s’ubicarà aquest equipament, de 4.479 metres quadrats, situada a s’Hortet d’Alcúdia, ha estat cedida per l’ajuntament a la Comunitat Autònoma per a la construcció d’aquest nou Centre de FP d’Hoteleria i Turisme de les Illes Balears, un projecte declarat inversió d’interès autonòmic pel Govern de les Illes Balears.

Segons el Govern, el projecte té com a objectiu millorar la cobertura formativa als estudiants de Formació Professional reglada de la zona nord de Mallorca i contribuir també a millorar la competitivitat del teixit productiu de la zona. El futur centre comptarà amb diversos tallers i aules per a formació específica i d’altres de caràcter transversal com l’aprenentatge d’idiomes o d’informàtica.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'