Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Alcúdia és el municipi amb major pes de població jove, segons l’Anuari de Joventut de les Illes Balears

El passat 26 de gener es va presentar al Museu Es Baluard l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2022, que des del 2018 compta amb la col·laboració de la Fundació Guillem Cifre de Colonya. 

L’Anuari de la Joventut de les Illes Balears s’ha convertit en una eina clau per a l’anàlisi, debat i aportació de solucions per contribuir a la millora del coneixement i de la situació del jovent de les Illes. En aquesta edició hi participen per primera vegada els quatre consells, de manera que els consells d’Eivissa, de Menorca i de Formentera es sumen al Consell de Mallorca. Aquesta col·laboració́ interinstitucional entre el Govern i els quatre consells consolida l’anuari i el complementa.

Algunes de les dades que recolleix l’Anuari són els municipis de les Illes Balears amb major i menor quantitat de població jove, d’entre 15 a 29 anys, essent Alcúdia el municipi amb major pes de població jove, amb un 18,2% en el 2021, i Escorca, amb un 11,6% com a municipi amb manco pes de població jove. 

L’Anuari de la Joventut de les Illes Balears es pot consultar en el següent enllaç: https://colonya.com/ca/obra-social/anuaris/

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'