Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Alcúdia presenta dos projectes per revitalitzar l’Avinguda Pere Mas i Reus

Alcúdia ha presentat dos nous projectes per revitalitzar l’Avinguda Pere Mas i Reus i el seu entorn convertint-lo en un modern bulevard comercial i fomentant la mobilitat sostenible.

Amb un pressupost de 2,8 milions d’euros, dels quals 750.000 els aportarà el Consell, es renovarà tot el paviment, es reduirà a un sol carril el trànsit rodat a la major part del carrer, es crearà un carril bici, s’hi farà una intervenció paisatgística amb vegetació autòctona i un embelliment integral, amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

A la presentació hi van assistir el batle d’Alcúdia Domingo Bonnín, a més del regidor d’obres Martí Garcias així com regidores i regidors de l’Ajuntament d’Alcúdia, amb la Presidenta del Consell Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, i el director insular de Transició i Ordenació Turística, Joan Gaspar Vallori, així com representants del sector hoteler del municipi i del sector comercial.

El batle d’Alcúdia, Domingo Bonnín va explicar a la mateixa Avinguda Pere Mas i Reus que es tracta d’una intervenció necessària i reclamada que “canviarà la fesomia d’aquesta zona madura i revitalitzarà un espai comercial molt important al municipi”.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'