Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Aquest estiu s’acabaran les obres a la residència Miquel Mir d’Inca

La reforma de la residència Miquel Mir d’Inca es preveu que estigui enllestida aquest estiu. Segons va manifestar la presidenta del Consell, Catalina Cladera, que juntament amb el batle d’Inca, Virgilio Moreno, la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago i la presidenta de l’IMAS, Sofia Alonso, van fer una visita per valorar l’estat de les obres, ja que aquesta residència ha passat a ser competència del Consell. 

La reforma que es du a terme a la residència ha suposat una inversió de més de 4 milions d’euros, finançat per l’IMAS i per Fons Europeus. 

Un cop les obres estiguin enllestides la residència disposarà de 40 noves places per a residents i altres 25 que es destinaran al centre de dia. Els usuaris de la residència, quan e van iniciar les obres, van ser traslladats a altres centres, i de la mateixa forma  es van distribuir els 30 treballadors.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'