Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Campanet millorarà l’estat del Camí Blanc amb una inversió de 249.000€

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb la batlessa de Campanet, Maria Rosa Bestard, han explicat avui la intervenció que l’ajuntament durà a terme al Camí Blanc mitjançant la convocatòria d’ajuts de la institució insular a través de la Borsa d’Allotjaments Turístics.

El projecte, que suposa una inversió total de 249.000€ dels quals el Consell n’aportarà 224.000, consisteix en la millora de la canalització de la xarxa de conducció de les aigües pluvials al llarg del Camí Blanc, un camí molt transitat pels vianants i ciclistes, tant residents com visitants.

Amb aquesta intervenció se millorarà el sistema de d’evacuació i recollida d’aigua de pluja amb actuacions a les cunetes, habilitant noves canalitzacions com la que abastirà d’aigua un abeurador proper, element patrimonial, i amb noves conduccions de pluvials cap a diversos trams del torrent de manera indirecta. D’aquesta manera, es millorarà l’estat actual del camí, es guanyarà espai per a vianants allà on ara hi ha cunetes descobertes i s’evitarà la degradació tant del Camí Blanc com dels adjacents per mor de la força de l’aigua.

“Estic molt satisfeta de poder donar solució a una necessitat del municipi envers aquest camí tant emblemàtic i transitat, i vull recordar que aquest és un dels nostres principals papers, el d’estar al costat dels ajuntaments, a qui durant aquesta legislatura, malgrat la pandèmia i malgrat la crisi derivada de la guerra, hem invertit 150 milions d’euros” ha expressat la presidenta Cladera.

Per la seva part, la batlessa Rosa Maria Bestard ha apuntat que “és un camí molt estimat, que connecta el nostre poble amb Sant Miquel i aquesta inversió del Consell ens permet dur a terme una intervenció molt necessària”.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'