Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Ciudadanos denuncia que l’Ajuntament de Lloseta llogarà una nau a un polígon que no està legalitzat

L’exbatle de Lloseta i actual portaveu de Ciudadanos, Tolo Moyà, ha denunciat que l’equip de govern PSOE-Pi hagi acordat llogar una nau industrial amb un cost de 135.000 euros cada any que està situada a un polígon «que no és legal ni es podrà legalitzar. No té cap sentit que l’Ajuntament doni exemple d’aquesta manera». Aquest nou espai es destinarà a dependències de la brigada municipal i la ubicació és a la zona del poble que està devora l’estació del tren i on ja hi ha instal·lades altres empreses.

Moyà explica que seria una opció «molt més raonable construir una nova nau a finques a propietats municipals, per exemple on ara hi ha el punt verd, o bé a un dels solars del polígon industrial que són de l’Ajuntament. Pagar aquest lloguer significa endeutar encara més el poble.»

Una altra opció que Ciudadanos defensa és que si s’executa l’obra de remodelació de la plaça d’Espanya «es fes abaix un aparcament subterrani i es destinàs una part per la brigada. A més seria un espai molt més pràctic i cèntric». Moyà critica que l’Ajuntament deixi passar subvencions que podria aprofitar per molts d’aquests projectes «i es perdin els doblers enlloc de beneficiar el poble».

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'