Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Comencen les obres d’una nova promoció d’habitatge públic de l’IBAVI a Santa Margalida

La presidenta del Govern, Francina Armengol; el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i el batle de Santa Margalida, Joan Monjo, han posat la primera pedra d’una nova promoció d’habitatge públic al municipi de Santa Margalida. Les obres de la nova promoció tenen un pressupost d’1.879.047 euros, amb un termini d’execució de vint mesos. Així doncs, està previst que a final de l’any 2024 aquesta promoció estigui finalitzada.

L’edifici, situat al carrer de Pere Estelrich Fuster, 22, consta de deu habitatges destinats a lloguer social. Complint amb la normativa aprovada en aquesta legislatura, un dels deu habitatges es destinarà a joves menors de 35 anys.

Els habitatges són tots d’una habitació d’entre 49 i 57 m2 i es distribueixen de manera uniforme a la primera i la segona planta, juntament amb zones comunes, instal·lacions i aparcaments en planta baixa. L’edifici està dissenyat amb els criteris d’eficiència energètica, tant per la seva distribució com per la inèrcia tèrmica dels materials utilitzats.

Actualment, el Govern té 435 habitatges de protecció pública en construcció a les Illes Balears. A més, fins avui ja s’han lliurat un total de 463 habitatges d’obra nova i adquirits per tanteig i retracte. A aquestes xifres s’hi han de sumar les altres promocions que es troben en diferents estats de tramitació (licitació, redacció de projecte, etc.), de manera que s’arriba a la incorporació de 1.296 habitatges de protecció pública nous a les Illes Balears, xifra que significa un increment de gairebé el 74 % del parc públic respecte al 2019.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'