Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Costitx invertirà uns 800.000 euros a la nova zona d’equipaments esportius

El Consistori aprofitarà les aportacions que farà el Consell de Mallorca

El Consistori aprofitarà les aportacions que farà el Consell de Mallorca

Segons explica el batle de Costitx, Antoni Salas, l’Ajuntament invertirà durant aquest any i el vinent uns 800.000 euros en dotar la nova zona entre la carretera de Sencelles i el camí de sa Garriga, d’equipaments esportius i zona verda. 

Segons Salas, aquesta gran inversió serà possible amb els doblers del pla especial del Consell (POS) que aportà pel 2020-2021 200.000 euros, i altres 400.000 euros pel següent bieni. A més d’altres 200.000 euros també del Consell provinents del departament d’Esports. 

Amb aquest elevat nombre d’ajuts extramunicipals l’Ajuntament té previst dur a terme una pista multiusos, amb un camp de futbert. A més d’una pista coberta, on a sobre s’hi instal·laran plaques solars per generar energia neta, que permetrà el manteniment de totes les noves instal·lacions. 

També es contempla la construcció d’una pista d’skatepark. A més d’una amplia zona verda, que, especifica el batle, “amb el temps acollirà un parc de calistènia, per a tot aquella gent que opta per fer caminades i mantenir una activitat esportiva més suau però activa”. 

Amb tot plegat Costitx disposarà d’una zona de més de 22.000 metres quadrats entre la carretera de Sencelles i el camí de la Garriga, destinats a zona de serveis. A n’aquest indret, ja s’hi troba la piscina municipal i el casal de Cultura. A més del centre mèdic i l’escola. 

És un projecte que hem fet per fases i que no es clourà ara, ja que en un futur es contempla fer-hi un petit amfiteatre per dur a terme diferents activitats lúdiques i culturals”, matisa Salas.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'