Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Costitx invertirà uns 800.000 euros a la nova zona d’equipaments esportius

El Consistori aprofitarà les aportacions que farà el Consell de Mallorca

Segons explica el batle de Costitx, Antoni Salas, l’Ajuntament invertirà durant aquest any i el vinent uns 800.000 euros en dotar la nova zona entre la carretera de Sencelles i el camí de sa Garriga, d’equipaments esportius i zona verda. 

Segons Salas, aquesta gran inversió serà possible amb els doblers del pla especial del Consell (POS) que aportà pel 2020-2021 200.000 euros, i altres 400.000 euros pel següent bieni. A més d’altres 200.000 euros també del Consell provinents del departament d’Esports. 

Amb aquest elevat nombre d’ajuts extramunicipals l’Ajuntament té previst dur a terme una pista multiusos, amb un camp de futbert. A més d’una pista coberta, on a sobre s’hi instal·laran plaques solars per generar energia neta, que permetrà el manteniment de totes les noves instal·lacions. 

També es contempla la construcció d’una pista d’skatepark. A més d’una amplia zona verda, que, especifica el batle, “amb el temps acollirà un parc de calistènia, per a tot aquella gent que opta per fer caminades i mantenir una activitat esportiva més suau però activa”. 

Amb tot plegat Costitx disposarà d’una zona de més de 22.000 metres quadrats entre la carretera de Sencelles i el camí de la Garriga, destinats a zona de serveis. A n’aquest indret, ja s’hi troba la piscina municipal i el casal de Cultura. A més del centre mèdic i l’escola. 

És un projecte que hem fet per fases i que no es clourà ara, ja que en un futur es contempla fer-hi un petit amfiteatre per dur a terme diferents activitats lúdiques i culturals”, matisa Salas.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'