Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Educació decideix tirar endavant la denúncia judicial pels actes vandàlics dels quintos a l’IES Can Peu Blanc

Durant la matinada del divendres, 21 d’abril, més d’una vintena de Quintos del 2005 de sa Pobla van entrar dins l’institut Can Peu Blanc on van causar destrosses i  aldarulls, que van deixar els passadissos del centre plens de terra i brutor, el mobiliari de les aules escampat, pantalles d’ordenador rompudes, portes foradades, vàters plens de paper, ous al vidres, i pintades al vehicle de la bidella. Des de l’Institut denuncien que els fets van causar molta angoixa a la bidella, que viu al centre, i que no va poder impedir el comportament vandàlic dels alumnes.

El claustre de professors de l’institut, va condemnar els fets, que asseguren que “són totalment oposats als valors morals que es transmeten al centre educatiu“. A més, denuncien la sensació d’impunitat que tenen els autors d’aquests actes, però asseguren que prendran totes les mesures oportunes per tal de reparar monetària i moralment les conseqüències. D’aquí que des d’Educació s’hagi acordat tirar endavant amb la denúncia judicial.

L’equip directiu va suspendre les classes del divendres per tal de poder adecentar el centre. Personal de la brigada i de l’empresa de neteja municipal van actuar al llarg de tot el matí a l’institut per deixar-lo a punt per reprendre les classes el dilluns. 

Pel que fa a l’Ajuntament, el batle va suspendre la festa dels Quintos que s’havia de celebrar el dissabte, com a mostra de rebuig a les seves accions i que preveia un concert a can Cirera Prim.

Des de la Conselleria d’Educació han decidit denunciar els participants de l’acte. I el centre no descarta emprendre actuacions amb els quintos que són alumnes del propi centre educatiu pels danys ocasionats, materials i morals

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'