Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El Consell declara part de la Ruta de Pedra en Sec com intransitable i demana als senderistes que no s’acostin a aquests camins

El Consell de Mallorca demana a tots els senderistes que no s’acostin als camins de la Ruta de Pedra en Sec perquè no se’n pot garantir la seguretat. Davant el risc de despreniment, es recomana no transitar per les rutes senderistes. Així mateix, és molt probable que, en els pròxims dies, els arbres més danyats acabin caient damunt el camí.

S’avaluen els danys causats per la borrasca Juliette de dilluns i dimarts passat. Els trams més afectats per la caiguda d’arbres són els que van de Sóller a Pollença, que corresponen a les etapes 5 (Muleta – Tossals Verds), 6 (Tossals Verds – So n’Amer) i 7 (So n’Amer – Pont Romà) de la Ruta de Pedra en Sec. Les etapes 2 (Estellencs–Esporles) i 3 (Esporles – Can Boi) també han patit destrosses i s’estan valorant els danys.

Les variants de la Ruta de Pedra en Sec que també han quedat greument afectades per la neu, la inundació o la caiguda d’arbres són la variant D: castell d’Alaró – tram de Raixa; la D, entre el castell d’Alaró i el tram de Tossals Verds – Orient; i les variants E i F, de sa Costera i el pas Llis, respectivament.

La consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient i vicepresidenta del Consell, Aurora Ribot, ha insistit que «ens sumam al missatge del Govern i recordam que està totalment prohibit pujar a la Serra si no és estrictament necessari. Demanam a tothom que extremin les precaucions i evitin la pràctica de senderisme a la Serra. Queda molta feina per fer per retornar la seguretat a la Ruta de Pedra en Sec, després del pas de la borrasca».

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'