Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El Consell inspecciona gairebé 2.400 establiments turístics durant el seu primer any de gestió del servei

En el primer any de gestió del servei d’ordenació turística per part del Consell de Mallorca, la institució insular ha executat 2.389 inspeccions a establiments de tota l’illa, dels quals 1.764 han estat a allotjaments turístics, 338 a intermediaris turístics i 253 a restauració i establiments d’entreteniment, entre d’altres.

Durant aquests controls s’han iniciat 587 actes d’infracció. Pel que fa a la distribució per municipis, la majoria d’actes s’han interposat en aquelles localitats més turístiques de Mallorca, com són Palma (252), Calvià (66), Llucmajor (50), Alcúdia (25), Capdepera (23), Santanyí (20), Santa Margalida (16), Andratx (14), Manacor (12), Pollença (11) o Sóller (11).

Durant aquest primer any de gestió, els inspectors han obert un total de 476 actes d’infracció a allotjaments turístics. D’aquestes, 237 eren allotjaments turístics il·legals. Les altres actes han estat interposades, en la majoria, a causa de la sobrecomercialització de les places turístiques pertinents. Pel que fa a la resta d’actes d’infracció, han estat a restauració i establiments d’entreteniment (76) i a intermediaris turístics (18).

Cal recordar que la ciutadania pot informar el Consell si té coneixement d’alguna oferta turística il·legal que es dugui a terme a Mallorca. Per aquest motiu, s’ha habilitat l’adreça electrònica inspeccioturisme@conselldemallorca.net.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'