Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El conseller Pere Soler presenta una iniciativa al Consell per recuperar l’Observatori Astronòmic de Costitx

El conseller Pere Soler presentarà el pròxim dijous una moció perquè el Consell de Mallorca recuperi les instal·lacions de l’Observatori Astronòmic de Mallorca, ubicat a Costitx, que es troben totalment abandonades, i les doti de les activitats que li són pròpies. 

Com ha explicat Soler, “els planetaris reuneixen ciència, cultura i educació per a totes les edats i ens permeten conèixer millor el nostre entorn i la importància de cuidar el medi ambient”. A més a més, l’astronomia, ha afegit el conseller d’Inca, “actualment desperta la curiositat tant de nins com d’adults i contribueix a impulsar la recerca i la innovació”. 

“És inadmissible que una infraestructura orientada a la divulgació i a l’educació, que en el seu moment va gaudir de prestigi, es trobi completament abandonada, però és el moment de mirar endavant i prendre mesures”, ha explicat el conseller.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'