Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El curs 2023 els escolars de 0 a 3 anys de Costitx podran estrenar la nova escoleta

El curs 2023 l’Ajuntament de Costitx preveu ja tenir en funcionament la nova i primera escoleta municipal de zero a tres anys. Actualment els nadons del poble han d’anar a les escoletes privades o bé a les escoletes municipals de pobles veïns com Sineu o Llubí, on hi ha diferents famílies de Costitx que els hi porten a manca d’aquest servei al poble. 

Segons el batle, Toni Salas, l’Ajuntament ha adquirit el solar del costat de l’escola per un cost de 100.700 euros, dels quals uns 74.000 estan subvencionats pel fons Mallorca Reacciona. 

Amb l’adquisició d’aquest solar l’ajuntament disposarà de 900 m2 per dur a terme la nova construcció. Aquesta suposarà una inversió d’uns 300.000 euros, dels quals la conselleria d’Educació n’aportarà uns 270.000. Amb la licitació del projecte, realitzat per l’arquitecte Esteban LLull,  es preveu que les obres estiguin acabades el juny del 2023, podent ser ocupades pels primers alumnes a l’inici del curs el setembre, segons apunta el batle que es mostra satisfet per la inversió. 

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'