Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El GOB denuncia la il·legalitat de les obres de Formentor

El GOB ha presentat una denúncia perquè la construcció de l’Hotel Formentor s’està fent fora llicencia municipal d’edificació. Davant això, el col·lectiu ecologista demana al consistori la paralització immediata de les obres, ja que des de fa dos anys s’està construint un hotel de nova planta en sòl urbà no consolidat, tant per la manca de desenvolupament de plantejament, com per la manca dels serveis urbanístics exigits per les lleis, incomplint l’article 146.1 de la Llei Urbanística de les Illes Balears (LUIB). 

En el seu comunicat, asseguren que és una obra “completament il·legal i il·legalitzable”, i denuncien que l’autoritat municipal fa més de dos anys que tolera aquesta construcció de la societat Formentor Bay SL. A més, exigeixen que se’ls hi obri un expedient per infracció urbanística. 

Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Pollença reafirma que les obres són legals, i el batle d’Unió Mollera Pollencina, Andrés Nevado, insisteix que les actuacions venen marcades pels serveis jurídics del propi Ajuntament, que no consideren que s’estigui infringint  cap normativa.

D’aquesta forma, la desafortunada “reforma” acumula escàndol rere escàndol, primer amb l’enderrocament sense permís i la posterior reconstrucció que no conta de cap llicència concedida per l’Ajuntament, els aparcaments explorats sense autorització i les desenes de milers de tones d’escombraries i residus que han generat la  demolició i que s’aboquen a una zona protegida de Formentor. 

L’agrupació Junts Anvançam, des de l’oposició, denuncia tots aquests fets i la manca de transparència per part del Consistori, que amb la seva ineficiència i passivitat només beneficia als constructors de l’hotel, a l’hora que es perjudica als veïnats i a l’entorn natural de Formentor.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'