Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El Govern invertirà més de 500.000 euros a sa Pobla en la millora de torrents

El departament de Recursos Hídrics del Govern s’ha compromès a dur a terme una sèrie de millores als torrent Vell i al Torrent de Muro, al seu pas per sa Pobla. Dies passats representants de l’Ajuntament es van reunir amb la directora general de Recursos Hídrics, Joana Maria Garau per tal de reclamar una ràpida actuació per arreglar els despreniments dels marges del Torrent de Sant Miquel al seu pas pel costat de la torre d’electricitat. 

Segons el batle, Llorenç Gelabert, en aquest tram el torrent ha patit un gran esbaldrec que fa necessària una ràpida intervenció. Segons la directora general de Recursos Hídrics, l’actuació amb formigó que es durà a terme en aquest tram de torrent s’iniciarà el mes de juny i suposarà una inversió d’uns 470.000 euros. 

Per altra part, dins un curt termini de temps també es duran a terme obres de millora al torrent de Muro, en un dels laterals on també s’han registrat despreniments del mur. Aquestes obres, explica el batle, es faran de forma més ràpida, segons el Govern, ja que s’inclouen dins el pla de manteniment de la conselleria i no necessiten d’adjudicació externa. 

Una de les altres actuacions que es duran a terme, però en aquest cas correrà a càrrec de l’Ajuntament pobler, és al pont de les Jonqueres Veres. Aquest va patir desperfectes a causa de la colisió d’un vehicle. Fet que va provocar que diferents peces de marès del pont caiguessin dins el torrent. 

Ara, segons explica el batle Gelabert, amb els 18.000 euros que ha d’aportar l’assegurança del vehicle pels desperfectes ocasionats al pont, es durà a terme una primera intervenció recuperant les peces que van caure al torrent. Però segons el batle està previst aportar altres 25.000 euros per dur a terme la restauració completa d’aquest pont. Aquesta és una millora que des del PP a l’oposició fa temps que reclamen.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'