Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El Govern treu a licitació el contracte d’obres de construcció de murs en el torrent de Sant Miquel entre sa Pobla i Campanet

L’import del projecte de reparació del torrent suposa una inversió de 465.000 euros

El Govern ha tret a licitació el contracte d’obres per a la protecció de diversos trams dels marges del torrent de Sant Miquel, situat en els termes municipals de Sa Pobla i Campanet. L’objecte del contracte és la protecció amb murs de gabions amb pedra natural en la finca de So Na Pacs, per prevenir l’erosió i conservar la vegetació, i en el Camí d’es Torrent Vell, per a la recuperació de trams de mur esfondrats.

El Torrent de Sant Miquel, que recull una de les majors conques de la demarcació hidrogràfica de les Balears, amb una superfície aproximada de 151,4 km² i una longitud de 24 km, presenta alguns trams canalitzats i sense protecció. El torrent transporta grans cabals amb velocitats molt erosives en episodis de pluja torrencial, afectant greument els talussos i les obres de canalització existents. llit.

L’import del projecte de reparació del torrent suposa una inversión de 465.085,23 euros i les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al 19 de gener a les 14.00 hores. El termini d’execució és de quatre mesos.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'