Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El Pi demana la construcció de dues rotondes per acabar amb dos punts negres a Pollença

La portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, i el candidat d’El Pi a la institució insular, Antoni Salas, han reclamat la construcció de dues rotondes a la carretera de Pollença al Port de Pollença per eradicar dos punts negres d’aquesta via. “Fa dos anys ja presentarem la iniciativa i es va aprovar en el ple, però encara no s’han fet aquestes dues rotondes tan necessàries”, ha assegurat Mora.

La portaveu i el candidat han estat acompanyats pel batle de Pollença, Andrés Nevado d’Unió Mollera, i els regidors de Tots per Pollença i El Pi, Tomeu Cifre i Pep Marquet. Els tres edils han coincidit que aquestes rotondes són una reivindicació històrica del municipi i que servirien per evitar molts d’accidents.

Cifre, assegura que “és molt trist que el Consell hagi pressupostat dues vegades les rotondes, però que encara no les hagi executades, ni plantejades, ni el projecte, ni res de res. Les inversions en matèria de carreteres a Pollença ha estat zero”. Per la seva part, Marquet i Nevado també han reivindicat l’execució d’aquestes rotondes.

Per això, El Pi insta al ple del Consell de Mallorca que demani al departament de carreteres que es facin efectius els acords assolits per la institució insular i l’Ajuntament de Pollença com més aviat millor.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'