Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El ple de Pollença aprova una moció dels grups d’esquerra per promoure més actes municipals al Moll i a Sant Vicenç

Tots per Pollença, PP, PI i Unió Mollera no li varen donar suport, i sortí endavant només amb els vots de Junts Avançam, Alternativa i Podem.

El ple municipal celebrat a Pollença la setmana passada va aprovar la moció de Junts Avançam que reclamava més inversions en equipaments culturals al Moll de Pollença i també l’organització de més actes públics a aquest nucli de població. La proposta sortí endavant només amb els vots dels partits d’esquerres: Junts Avançam, Alternativa i Podem, ja que que els partits de l’equip de govern no votaren a favor. Ni Tots, ni PP ni Unió Mollera li donaren suport.

A la moció aprovada s’assenyala que “l’Ajuntament se compromet en un termini màxim de dos anys, a programar des de les distintes àrees municipals actes al Moll que representin de l’ordre del 40%. Igualment es programarà alguna activitat més a Sant Vicenç”. També recull el compromís d’invertir en nous equipaments públics i a millorar els espais municipals existents, així com a firmar convenis de col·laboració amb entitats o empreses privades per a l’ús d’equipaments al Moll i a Sant Vicenç.

Des de Junts Avançam lamenten que “cap partit de l’equip de govern va donar suport a la moció, ni Tots per Pollença, ni PP ni PI, i incomprensiblement tampoc li va donar suport Unió Mollera Pollencina”.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'