Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El PP de Binissalem denuncia la inseguretat dels vidres de la pista de pàdel

El Partit Popular de Binissalem denuncia “la inseguretat” i “l’estat deplorable” de les pistes de pàdel. Els ‘populars’ binissalemeres denuncien que de tres pistes, “ara només n’ hi ha dues d’ operatives i si no s’ adeqüen pot tornar a passar que amb un cop caiguin els vidres, com ja ha succeït; amb el conseqüent risc que suposa per als usuaris”. 

“Dia dos de gener varen trobar un vidre de la pista de pàdel completament romput; correspon a la pista que l’ Ajuntament deixava al club de pàdel per a donar les classes i degut a això ara deixa una altra pista, però a dia d’avui encara no l’han arreglada i de 3 pistes que té Binissalem només n’hi ha 2 que se poden utilitzar”, expliquen. 

El PP assegura estar preocupat per la inseguretat, ja que just darrera dels vidres hi ha una pista d’skate i sembla que un cop al vidre va ser el detonant de la caiguda. Els regidors populars ja van alertar el mes de desembre de “l’ estat deplorable de les pistes” i “no han fet res per arreglar-les”.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'