Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Els batles del PP preocupats per unes processons de Setmana Santa amb restriccions

Llorenç Perelló, president del comité de batles, critica que el Dia de les Illes Balears la gent anàs sense mascareta pels carrers de Palma.

Llorenç Perelló, president del comité de batles, critica que el Dia de les Illes Balears la gent anàs sense mascareta pels carrers de Palma.

Els batles del PP de Balears reclamen “normalitat absoluta” a festes populars i a les processons de Setmana Santa. Els regidors ‘populars’ denuncien que la presidenta del Govern, Francina Armengol, “presumeixi del final de les restriccions” per la Covid a les illes, però després exigeixi l’ús de la mascareta obligatòria i consumir d’ asseguts a festes populars, així com test de antígens als cofrades durant la Setmana Santa.

Així ho han expressat en una reunió telemàtica que han mantengut avui amb la presidenta del PP de Balears, Marga Prohens, el president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés, la secretària general Sandra Fernández i a la qual també hi ha assistit presencialment el president del comitè de batles del partit, Llorenç Perelló.

“Armengol va presumir del final de les restriccions el Dia de les Illes Balears, amb els mercats ambulants plens i gent sense mascareta i després ens demana que en festes a l’aire lliure la gent hagi de seguir usant mascareta”, ha criticat el president del comitè de batles del PP i batle d´Alaró, Llorenç Perelló. “El sentir compartit dels batles del Partit Popular és que les festes populars i també les processons de Setmana Santa, s’han de celebrar ja amb normalitat absoluta”, ha expressat.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'