Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Endesa i la Federació d’Entitats Locals de les Balears firmen un acord que permetrà subministrar energia 100% renovable als ajuntaments

El president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), Antoni Salas Roca, i el director general d’Endesa a les Balears, Martí Ribas, van firmar la setmana passada un conveni per poder subministrar energia elèctrica d’origen 100% renovable a les entitats locals de les Illes que s’hi adhereixin.

Martí Ribas va destacar que “el contracte ha permès oferir el millor preu als ajuntaments de les Balears, amb l’avantatge de que es disposarà d’energia d’origen 100% renovable, quelcom important dins un procés de transició energètica de les Illes amb l’objectiu d’aconseguir una economia descarbonitzada cap al 2040”.

De moment s’hi ha adherit més de 50 ajuntaments, quasi un 80% del total de municipis de les illes, a més dels 4 consells insulars i nombroses empreses municipals. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'