Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca aprova la prolongació dels carrers de can Raió i Guillem Cifre de Colonya per millorar els accessos

La mesura donarà nova sortida al carrer General Luque des de Can Raió

La mesura donarà nova sortida al carrer General Luque des de Can Raió

L’Ajuntament d’Inca està tramitant la prolongació de dos carrers per reestructurar accesos a vies principals. En primer lloc s’allarga el carrer de Can Raió amb l’expropiació d’uns terrenys per donar accés directe al carrer General Luque, i la segona mesura és la tramitació de prolongar el carrer recentment dedicat a Guillem Cifre de Colonya, que es vol que arribi amb aquesta denominació fins al carrer del Quarter.

La junta de govern d’Inca aprovà el mes de febrer la relació de propietaris i la descripció concreta dels béns a expropiar de forma forçosa als propietaris situats al solar entre els carrers de Can Raió i General Luque. La mesura afecta a onze persones i a 320 m2 de solar. 

Aquesta modificació urbanística dona continuïtat a mesures anteriors d’esbucament d’un altre edifici, amb l’objectiu de donar una nova sortida a la via General Luque des de Can Raió.

Per altra banda, el consistori ha aprovat inicialment la modificació del PGOU del municipi per prolongar el carrer a nom de Guillem Cifre de Colonya fins que arribi al carrer Quarter, per així donar nou accés al futur CEIP d’Inca.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'