Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca dedica 300.000 euros a asfaltar una quinzena de carrers

L’Ajuntament d’Inca està duent a terme tasques d’asfaltatge a una quinzena de carrers del municipi, el paviment dels quals s’anirà renovant durant les pròximes setmanes. El pressupost total per a la realització d’aquestes tasques ascendeix a 303.380,19 euros.

«La nostra prioritat és mantenir la nostra ciutat en les millors condicions possibles i aconseguir un bon estat de manteniment dels nostres espais públics. Per això, desenvolupam continuadament tasques d’asfaltatge dels carrers del municipi,  tenint sempre molt present les necessitats i demandes de la ciutadania», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno

Actualment s’han executat ja obres de reposició del paviment asfàltic a la barriada dels habitatges de Fernández Cela i a la zona de l’avinguda de General Luque. També es realitzaran també tasques d’asfaltatge a la barriada del Blanquer, en els carrers Pau Casesnoves, Jaume Nicolau i Mancor, entre altres.

En tots aquests carrers i vies, el paviment asfàltic es trobava en mal estat, havent perdut en molts de punts la seva capacitat portant. De fet, hi ha alguns punts amb zones blanes, les quals han de sanejar-se de manera que la nova fermesa quedi ben assentada. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'