Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca destina 90.000 euros en ajudes per a llibres de text

El 16 d’agost començarà el termini per a la presentació de sol·licituds de les subvencions per a l’adquisició de llibres de text o material substitutori corresponent al curs escolar 2023/2024, convocades per l’Ajuntament d’Inca. Enguany, de nou, el consistori de la capital del Raiguer destina una partida pressupostària per aquesta línia d’ajudes de 90.000 euros, després de l’increment del 50% en el 2020.

«Com cada any, amb aquesta subvenció que convocam abans de l’inici del curs acadèmic, tenim el compromís i l’objectiu d’ajudar a les famílies d’Inca amb fills en edat escolar obligatòria que presentin dificultats econòmiques per fer front a la despesa que suposa l’adquisició dels llibres de text i el material escolar», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva banda, la regidora d’Educació, Helena Cayetano, assenyala que «estam al costat de les famílies a l’hora de realitzar els tràmits administratius per sol·licitar l’ajuda. Intentam simplificar la burocràcia i flexibilitzar els requisits quan presentin la documentació, per tal de garantir que ningú es queda sense rebre la subvenció per qüestions administratives».

Així doncs, poden sol·licitar aquesta ajuda les famílies d’Inca amb fills en edat escolar obligatòria que presentin dificultats econòmiques per fer front a la despesa que suposen els llibres de text o material substitutori. El procediment de concessió d’aquestes subvencions regulades és el de concurrència competitiva. Per tant, la partida pressupostària destinada per a aquesta línia de subvencions es reparteix entre totes les sol·licituds acceptades, sense superar mai l’import màxim de 200 € per alumne.

El termini per presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 17 d’octubre. Les bases de la convocatòria de subvencions per a l’adquisició de llibres de text o material substitutori corresponent al curs escolar 2023/2024 es poden consultar aquí:  https://incaciutat.com/subvencions-llibres-de-text-o-material-substitutori-2023-2024

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'