Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca embelleix el talús de la ronda Jaume I construint bancals i una escala

Es vol millorar l’aspecte d’aquest punt d’accés a la ciutat des de Sineu.

L’Ajuntament d’Inca ha aprovat l’adjudicació del contracte d’obres del projecte de remodelació del tram final del carrer Mare de Déu de Gràcia. En concret, l’àmbit d’actuació és el talús natural que separa aquest carrer amb la ronda de Jaume I. 

La finalitat del projecte és millorar l’aspecte d’aquesta zona, punt d’accés a la ciutat des de Sineu i l’hospital comarcal, que suposa un desnivell de més de 5 metres. D’aquesta manera, es pretén embellir l’espai mitjançant bancals que resolguin de manera escalonada el desnivell existent. Els bancals es construiran de manera tradicional, amb pedra en sec i s’enjardinaran amb vegetació autòctona per minimitzar el manteniment. 

El projecte contempla la construcció d’una escala que connecti la part superior del carrer Mare de Déu de Gràcia amb el pas inferior del ferrocarril, per tal de generar un accés per a vianants directe cap al polígon. A més, s’urbanitzarà també el tram final de la pujada del carrer Mare de Déu de Gràcia, executant una voravia al costat dels edificis i generant una zona d’aparcament. 

Una vegada acabades aquestes tasques es durà a terme l’asfaltatge de tot el carrer Mare de Déu de Gràcia, des de la rotonda fins a la intersecció amb el carrer Costitx i el carrer Mare de Déu de l’Esperança. 

El projecte ha estat adjudicat a l’empresa Obres i Paviments Man per un import total de 266.805,00 euros. El termini d’execució de les obres és de 3 mesos. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'