Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca enforteix el teixit associatiu amb la celebració del Consell Municipal d’Acció Social

La sala de plens de l’Ajuntament d’Inca ha acollit avui el Consell Municipal de Serveis Socials, el màxim òrgan consultiu de participació comunitària per a l’assessorament i la consulta en matèria de serveis socials a la ciutat. Hi han participat el batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons, el regidor de Participació Ciutadana i Joventut; altres membres del govern i diverses associacions i entitats ciutadanes. Aquestes, són: Creu Roja, Amadip Esment, la Fundació Es Garrover, Projecte Home Balears, la Fundació ASPAS, la coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat, Sant Joan de Déu, Fundació Diagrama i Fundació Aldaba.

Durant l’acte s’han presentat les persones participants i les entitats integrants han exposat la planificació de les activitats previstes durant 2023. És a dir, tots els esdeveniments, actes o dates clau a tenir en compte. Tot seguit, s’ha informat dels nous projectes que ja està en procediment i que es duran a terme.

“Inca és rica en teixit associatiu i en oferta associativa per a la població. És per això que cal posar en contacte aquests ens socials, per donar respostes optimitzades a aquelles necessitats que s’han de cobrir”, declara la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons.

El Reglament del Consell Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Inca es va aprovar en plenari el 31 de gener de 2019. D’aquesta manera, es va establir el consell com a espai per fomentar la participació i la col·laboració entre les diferents associacions. La seva configuració respon a les necessitats de fomentar el treball en xarxa.

“Seguim creant comunitat potenciant la participació ciutadana en l’àmbit social i entre els diferents ens socials. Seguim fent feina per millorar el dia a dia de tots i totes, com ho duim fent sempre estant al costat de les associacions i entitats de la nostra ciutat”, conclou el batle, Virgilio Moreno.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'