Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca incorpora 49 persones a través del programa SOIB Reactiva 2022

L’Ajuntament d’Inca, mitjançant el Centre de Formació, ha iniciat el projecte d’ocupació SOIB Reactiva 2022, amb el qual incorpora de forma temporal a la plantilla municipal 49 persones desocupades. El projecte SOIB Reactiva 2022 a Inca ha suposat una inversió total de 549.041,14€, té una durada de 6 mesos i compta amb dues línies de contractació, per a persones de 16 a 30 anys en situació d’atur i per a persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada.

A l’acte de benvinguda hi van assistir el batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber; i la directora del SOIB, Pilar Ortiz. Weber va destacar “la constant execució de projectes d’ocupació a Inca els darrers anys per generar oportunitats als inquers i inqueres en situació d’atur i millorar l’ocupabilitat de les persones joves”.

Per la seva banda, la directora del SOIB, Pilar Ortiz, va agrair la col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca “si no fos per aquest suport no podríem, des del Govern, arribar amb les convocatòries públiques a totes les persones dels municipis. A més, amb Inca tenim una col·laboració molt estreta“.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'