Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca posa en marxa una campanya per promocionar el comerç local per Sant Valentí

L’associació empresarial Activa’t Inca, amb el suport de l’Ajuntament, han llançat una campanya per impulsar el petit comerç i les tendes de proximitat amb motiu de Sant Valentí.

Així, fins al 14 de febrer, fer compres als petits negocis locals d’Inca i registrar-les al web d’Activa’t Inca (www.activatinca.com) suposarà entrar al sorteig de 25 experiències gastronòmiques dels restaurants inquers. Cal tenir present que no compten com petit negoci local les cadenes nacionals no franquiciades i les cadenes de supermercats. 

“Inca és un espai urbà i comercial on aquestes iniciatives sempre han estat actives, i més encara si ajunten gastronomia, comerç de proximitat i una data tradicionalment important com és Sant Valentí”, declara Miguel Ángel Cortés, regidor d’Economia local i promoció de la ciutat.

Els restaurants que hi participen són Bambú, Buke, Burger & Taco, Café Ciutat 1900, Celler Can Ripoll, Celler Sa Travessa, Dayla, Dlola, El Kiosko, Es Ginebró, Es Meson de s’arròs, Jony’s Food, Mercantil Polígono, Pizzeria Vetro, Restaurant Can Pedro, Restaurant Canyamel, Restaurant Cuinant, Restaurant Puig de Santa Magdalena, Restaurant Urban, s’Àngel, Sexto Sentido, Sort de Can Blai, Suro, Wine Mercat i Stromboli.

El sorteig tendrà lloc el mateix 14 de febrer i Activa’t Inca donarà el resultat a la web i a les seves xarxes socials.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'