Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca presenta una nova campanya per promoure el civisme

L’Ajuntament d’Inca ha iniciat una nova companya molt visual, que inclou articles de cumpliment obligat de les diferents ordenançes de tinença d’animals, residus i neteja, per tal de incentivar el civisme i la responsabilitat per mantenir la ciutat neta. Així doncs, s’han instal·lat a la ciutat diferents banderoles que informen de les sancions per no recollir les llosques, els excrements de les mascotes, el fems; o per trepitjar els parterres.

D’aquesta manera, per no recollir les llosques les sancions seran de fins a 100 euros, per no llevar els excrements dels cans de fins a 1.500 euros; per no aplegar els residus com poden ser les llaunes o les bosses de plàstic, per exemple, les multes podran arribar als 600 euros. A més, per trepitjar els parterres les infraccions podran ser de fins a 300 euros.

A més, del 13 al 19 de març es durà a terme una campanya amb Policia per reforçar la responsabilitat quant a la neteja dels excrements de cans. També es promourà la importància d’evitar que les mascotes facin pipi als caps de cantó dels carrers o a les zones públiques on puguin danyar el mobiliari urbà.

“Seguim donant passes per intentar mantenir la nostra ciutat neta i evitar, en aquest cas, també males olors. Necessitam la col·laboració i implicació de tots i totes per aconseguir mantenir en bones condicions la via pública i el mobiliari urbà”, assenyala la regidora de Serveis, María del Carmen Oses.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'