Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

La brigada municipal d’Inca estrena sis nous vehicles elèctrics

L’Ajuntament presenta cinc noves furgonetes i un cotxe que funcionen 100% elèctrics

L'Ajuntament presenta cinc noves furgonetes i un cotxe que funcionen 100% elèctrics

L’Ajuntament d’Inca ha renovat la seva flota de vehicles municipals amb cinc noves furgonetes i un nou turisme 100 % elèctrics. Aquesta contractació s’ha realitzat en el marc de la licitació conjunta promoguda per la FELIB, per impulsar la mobilitat sostenible amb la subvenció de l’impost de turisme sostenible entre els consistoris que formen part de la xarxa d’aigües públiques de Mallorca.

Actualment la brigada municipal disposa d’un total de sis nous vehicles elèctrics per desplaçar-se, així com de nous punts de recàrrega a la nau del polígon, els quals també s’han contractat en el marc d’aquesta iniciativa. «És important anar fent passes per impulsar l’eficiència enèrgica i substituir els vehicles que habitualment tenen trajectes més curts i contaminants», assenyala el regidor  de Transició Energètica Gori Ferrà.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, explica que «com a institució pública hem de fomentar la mobilitat sostenible i impulsar l’ús de vehicles més eficients i ecològics per tal de conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic. Hem de predicar amb l’exemple i entre tots i totes aconseguir lluitar contra la contaminació».

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'