Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

La Central vella d’Alcúdia ja és BIC

 El Consell de Mallorca ha aprovat avui la declaració de bé d’interès cultural el conjunt de la vella central tèrmica d’Alcúdia. S’han declarat BIC en la categoria de conjunt històric els elements que formen la central i la colònia industrial. L’edifici central s’ha proclamat BIC en la categoria de monument, ja que constitueix una fita important en el desenvolupament industrial de l’illa, que va contribuir al desenvolupament econòmic de Mallorca.

A més, a partir de juny, l’empresa pública TRAGSA s’encarregarà de les tasques de revisió dels tancaments perimetrals i interiors de les parcel·les que integren la central, i dels tancaments d’accés a les diferents edificacions; el desbrossament i condicionament forestal, i la retirada dels residus i elements no contaminants de la central. Per tot això, s’ha previst un pressupost total de 350.000 euros.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'