Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

La millora de la carretera de Llubí a Santa Margalida ja té projecte

Segons les reunions que han mantingut el batle de Santa Margalida, Joan Monjo, i la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, visitant el nou traçat  i les millores que s’han de fer a la carretera que uneix les dues poblacions, aquest projecte podria executar-se dins l’any que ve. Així i tot, ambdós edils es mostren recelosos, ja que des del 2018 el projecte estaria redactat i sis anys després no hi ha hagut cap govern del Consell de Mallorca que hagi apostat per la seva execució. 

Els dos consellers del PI el passat mes d’octubre van assegurar que tenen el compromís del departament de Carreteres de dur endavat la millora d’aquesta via el 2025. 

El projecte de millora i reforma suposa l’ampliació de la calçada en tot el seu recorregut, a més de la suavització o eliminació del tram de curves abans d’arribar al creuer de Maria i Muro, i l’ampliació del tram recta fins a La Vila. El cost de les obres és de 6,2 milions d’euros i el temps d’execució d’un any. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'