Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

La Plataforma contra el Cable d’Alcúdia convoca una manifestació

La Plataforma de veïnats contra el Cable d’Alcúdia ha convocat una manifestació pel pròxim dissabte, 25 de març, a les 17 hores. La manifestació començarà a la Plaça de Carles V i acabarà davant l’Ajuntament, on es durà a terme la lectura del manifest. 

Amb aquesta manifestació es vol demostrar el desacord veïnal amb el traçat per la badia de Pollença, per on hauria d’entrar el segon cable que ha de connectar Mallorca amb la península. Des de la plataforma asseguren que la posidònia de la badia de Pollença està molt més sana que la de badia d’Alcúdia, per on creuen que seria millor que entrés el cable, ja que allà la posidònia es troba amb més mal estat i, a més, ja existeix una estació del Murterar que podria rebre el cable.  

Els representants de la plataforma asseguren que no claudicaran fins que el traçat, que afecta uns 3.000 habitatges, canviï, i si cal portaran el cas a Brussel·les. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'