Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

La Policia Local d’Inca incorpora tres nous agents

L’Ajuntament d’Inca ha incorporat tres nous agents al servei actiu. El Batle, Virgilio Moreno, el regidor de Policia, Sebastià Oriol i el cap de Policia Local, Carlos Caballero han donat la benvinguda a les noves incorporacions. Els agents ja es troben fent feina des de finals de la passada setmana.

“Anam incorporant efectius al cos de policia per tal de millorar el servei i anar incidint als punts que demanden més atenció. Amb aquest augment dotam de més estabilitat al personal”, ha comentat Moreno. “La nostra intenció és anar adequant la Policia Local d’Inca a les necessitats de la ciutat i a les necessitats que van sorgint durant tot l’any”, ha explicat Oriol.

Per altra banda, la Unitat de Prevenció, durant el mes de febrer ha controlat 95 vehicles el que ha suposat un total de 36 denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol, no tenir assegurança o tenir la ITV caducada, entre altres infraccions. La unitat també ha dedicat 62 hores de presència a zones considerades sensibles com són places, mercats o actes multitudinaris. D’aquesta tasca s’han derivat 15 actes per la Llei de Seguretat Ciutadana i 2 atestats penals. També s’ha oferit suport a altres unitats de la Policia Local d’Inca.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'