Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’Ajuntament d’Alaró demana al Govern ajuda en la neteja forestal de la zona del Castell

L’Ajuntament d’Alaró sol·licita al Govern la seva intervenció urgent a la zona forestal del camí del Castell de cara a la propera temporada d’incendis. La tempesta Juliette va ocasionar grans destrosses a la cobertura vegetal de la zona amb nombrosos arbres caiguts que s’han de retirar per protegir l’espai del risc d’incendis.

Des de l’Ajuntament ja s’han finalitzat les feines per poder fer transitable de nou els camins d’accés al Castell. Ara el consistori contractarà una empresa per endur-se’n els pins que han quedat a les voreres del camí.

El batle, Llorenç Perelló, assegura que “hem vist com el Govern, mitjançant l’Ibanat, actuava a zones com Felanitx, Fornalutx o Escorca. Entenem que aquestes eren zones molt afectades i on hi havia molta feina per fer. Ara que més o manco s’ha normalitzat la situació demanam que ens donin una ma com és de justícia”.

D’altra banda el consistori anuncia que oferirà assessorament i suport administratiu a tots els propietaris afectats per la tempesta per sol·licitar les ajudes que habiliti el Govern o el Consell al respecte. “Els propietaris han de saber que tendran l’Ajuntament al seu costat en tot moment”, diu el batle.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'