Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’Ajuntament d’Alaró lluitarà contra les pintades incíviques al poble

L’Ajuntament d’Alaró lluitarà contra els comportaments incívics consistents en pintades en parets i edificis no només públics sino també particulars. Des del consistori s’actuarà en dos fronts. Per una part, esborrant aquestes pintades sempre que sigui en edificis singulars i de valor històric i comptant amb l’autorització dels propietaris i, per l’altra, incrementant la vigilància policial per prevenir aquests comportaments.

Un bon exemple d’aquestes actuacions ha estat la retirada d’unes pintades ofensives a una paret histórica al camí que connecta la zona dels Damunts amb la resta del poble i que marca els límits de Son Bieló. L’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament va contractar una empresa especialitzada per eliminar aquestes pintades tan aviat com es va detectar la seva aparició.

El batle d’Alaró, Llorenç Perelló, ha lamentat i condemnat aquestes pintades amb continguts homòfobs i agressius i ha expressat el seu compromis per posar els mitjans que sigui possible per evitar de noves. En aquest sentit, ha indicat que en el primer trimestre de l’any ja es va sancionar econòmicament una persona com a responsable per a la realització de pintades a una propietat particular.

Perelló ha recalcat que “aquests comportaments són molt aïllats però generen alarma social i indignació veïnal i amb motiu i per això volem prevenir per tal que no es repeteixin”.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'