Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’Ajuntament de Pollença adquirirà l’antiga estació d’autobusos Can Villalonga

L’Ajuntament de Pollença acordà al passat plenari l’adquisició de l’antiga estació d’autobusos més coneguda com a Can Villalonga. Fou en el Ple del 28/07/22 quan s’inicià l’expedient d’adquisició d’aquest immoble i finalment, sent la part final de la tramitació, es va aprovar amb 13 vots a favor i una abstenció. 

L’immoble, que té una superfície de 623 metres quadrats i 733 de superfície construïda, és de l’any 1970 i, segons l’informe municipal, té un valor de 2.400.282 €. Urbanísticament, té moltes possibilitats, li està permès l’ús residencial, administratiu, comunitari, hoteler, comercial, docent, sanitari-assistencial, sociocultural, per a espectacles, esportiu, com a sala de reunions, per a establiments públics, de seguretat, per a infraestructures i espais lliures. 

Amb aquesta compra culmina l’adquisició de l’espai que conformarà l’antic Cine Capitol, la casa d’Antoni Maura i l’antiga estació d’autobusos de Can Villalonga, per a convertir tota aquesta àrea amb una zona de referència, tant per equipaments culturals com administratius. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'