Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’ajuntament de Pollença s’oposa a la demolició dels mollets

L’Ajuntament de Pollença s’ha posicionat en contra de la demolició dels molls de primera línia de mar i demana al Consell cercar una alternativa per esquivar la Llei de costes que obliga a esbucar-los. 

Des de l’Ajuntament expliquen que des de la Direcció Insular de Patrimoni, en vista d’elaborar un inventari de tots els escars i mollets de la costa pollencina i d’avaluar la possibilitat de catalogar-los d’acord amb el seu valor patrimonial, van sol·licitar a l’Ajuntament una relació de totes aquestes construccions que es poden localitzar en el litoral del terme municipal de Pollença.

Arran d’això, s’elaborà un exhaustiu informe de tots els escars i mollets ubicats dins zona de domini públic marítim terrestre. Cal recordar que tota la Badia de Pollença és una zona protegida per la seva importància mediambiental. 

Des de Costes demanen la demolició del mollet situat al passeig Anglada Camarassa número 63 del Port de Pollença, ja que al tractar-se d’una zona de domini públic marítim terrestre s’hi aplica la Llei de Costes i aquesta determina que tota ocupació amb obres i instal·lacions no desmuntables estarà subjecta a prèvia concessió atorgada per l’Administració General de l’Estat.

Davant això, l’ajuntament s’oposa a la demolició que ha instat Costes a la propietat i sol·licita la revisió d’aquest fet per part de la Direcció Insular de Patrimoni i la recerca d’una solució que suposi la conservació d’aquest emblemàtic, així com d’altres en la mateixa situació. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'