Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el pla anual de reparació de clots a la via pública 

L’Ajuntament d’Inca ha aprovat el Pla Anual de Reparació de Clots a la Via Pública, el qual inclou una previsió de les actuacions a realitzar durant l’any 2023. L’àmbit d’actuació serà el nucli urbà del municipi d’Inca, és a dir, als carrers de titularitat municipal. Es tracta d’una mesura presa a conseqüència de les darreres precipitacions que s’han produït a la ciutat, que han generat l’aparició de zones toves a distints carrers. En les vies afectades, s’ha perdut en alguns punts la capacitat portant del paviment asfàltic, essent necessari així procedir al seu sanejament.

“L’Ajuntament d’Inca fa un esforç important de millora dels carrers amb el pla anual d’asfaltatges. Volem continuar millorant el manteniment i el dia a dia amb actuacions puntuals per eliminar els petits clots que poden anar sortint”, ha declarat la regidora de Serveis, María del Carmen Oses. La inversió total pel 2023 serà de 50.000 euros i el pla inclou actuacions d’una durada màxima de dues jornades.

Amb aquesta actuació, a més de recuperar la capacitat portant del paviment, s’evitaran possibles accidents a conseqüència de les irregularitats del terreny. El pla de feina inclou que es realitzi el tall d’asfalt de la zona afectada i el fresat d’aquesta. A més, es farà la retirada del material inadequat si es precisa. Tot seguit, es transportarà a l’abocador i es repondrà amb material adequat. Després, es procedirà a fer el rec d’emprimació i a l’estesa i compactació de la capa de rodament de paviment asfàltic amb segellat amb màstic.

Per aquestes tasques està previst destinar per a aquesta actuació el següent personal: 1 oficial primera, 1 peó, 1 maquinista i 1 conductor. La maquinària i vehicles necessaris per a l’actuació serà: un camió, un camió de 18 tones per al transport d’aglomerat asfàltic, una fresadora, una compactadora i maquinària auxiliar.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'