Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’AMIPA d’Es Puig de Lloseta esclata contra l’Ajuntament per la “manca de seriositat” dels regidors

La junta directiva de l’associació de Mares i Pares del CEIP Es Puig de Lloseta ha redactat una carta de resposta a l’Ajuntament en la qual enumera diverses situacions conflictives que han viscut darrerament a l’hora de comunicar-se amb regidors de l’equip de govern. L’entitat que representa a les famílies del centre públic acaba reclamant una disculpa pública al regidor d’Educació, Bartomeu Ripoll, ja que a la sessió plenària del 26 de gener asseguren que “ens ha deixat de mentiders en dues ocasions de forma deliberada amb l’únic objectiu aparent d’amagar errades seves”.

Durant el ple, Ripoll contestà una pregunta referida a una taula de venda que els alumnes de 6è havien de posar al mercadet de Nadal, dient que si no es va fer fou perquè “a lo millor varen considerar que no en volien posar”. L’AMIPA nega aquest extrem de forma contundent.

El projecte ‘Camina la teva escola’ també és font de conflicte amb el consistori. Des de la directiva es diu a la mateixa carta que d’ençà del curs passat ja varen manifestar que no volien treballar amb el regidor d’educació, i es va acordar que la responsable municipal passaria a ser Francisca Campins, regidora de Policia i de Mobilitat.

L’AMIPA diu ara que a principi d’aquest curs Campins va deixar de contestar les seves cridades telefòniques, i a partir d’aquell moment començaren a dirigir-se a Antònia Massanet, regidora de Serveis Socials i Sanitat. El president de l’associació va quedar amb Massanet que la regidora convocaria una reunió, però aquesta trobada no es va arribar a fer i, a més, “les demandes fetes no han estat satisfetes ni tengudes en compte fins a tal punt que cap de les promeses econòmiques que se’ls hi ha fet s’ha complit

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'