Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’edifici de ca ses Monges de Llubí passa a mans municipals

L’Ajuntament de Llubí ha acordat la compra de l’antic convent de les Monges Franciscanes per un preu de 400.000 euros. L’edifici fa  prop de dues dècades  va ser abandonat per les Monges Franciscanes que ocupaven el convent i on tenien una escoleta per infants i un servei d’infermeria. L’edifici consta d’una planta baixa, on hi ha tres aules, a més d’un gran pati, corral i també altres dependències privades i estances particulars de les monges, a més de la capella, també en desús. També disposa de dues plantes, on  hi havia diferents aules. Tot el conjunt del Convent, es va posar a la venda i malgrat les religioses en diferents ocasions han anunciat que tenien un comprador per reconvertir l’espai en un hotel, mai s’ha fet efectiva la venda. A més l’edifici sempre ha conservat els usos socials, sent inviable  la construcció d’un hotel.

L’Ajuntament durant anys ha pagat un lloguer per disposar de les aules per acollir els infants de 1 a 3 anys. Segons la batlessa, Magdalena Perelló, “la compra es farà efectiva els propers dies, i es negociarà amb la Conselleria d’Afers Socials fer-hi un centre de dia”.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'